ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

GUVERNUL ROMANIEI
AUTORITATEA NATIONALA PENTRU
PROTECTIA CONSUMATORULUI

Telefonul consumatorilor
0219551

Actiune de consiliere a operatorilor economici care desfasoara activitati de prestari servicii turistice si alimentatie publica

04-09-2019


In cursul zilei de astazi, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, prin amabilitatea domnului Presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader si in prezenta doamnei Prefect, Madalina Lupea, a organizat o actiune de consiliere a operatorilor economici care desfasoara activitati de prestari servicii turistice si alimentatie publica.
La actiunea  desfasurata in sala Consiliului Judetean Prahova a participat Domnul Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia - Miron Constantinescu, domnul Paul Anghel, Director General ANPC, precum si conducerea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.
Actiunea a vizat abordarea problemelor specifice  prestatorilor de servicii, in vederea pregatirii Comandamentului de iarna, astfel incat consumatorii sa beneficieze de servicii turistice de calitate, atat in unitatile de alimentatie publica  cat si in unitatile de cazare aflate pe Valea Prahovei, o zona turistică extrem de importantă a Romaniei.
Domnul Presedinte ANPC, Horia - Miron Constantinescu, a adus la cunostinta operatorilor economici, faptul ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor va pune la dispozitie „Indrumare de Consiliere”, atat pentru serviciile de cazare cat si pentru cele de alimentatie publica.

INDRUMAR  DE   CONSILIERE pentru unitati de alimentatie publica, magazine alimentare si comert de mic detaliu  stabil si ambulant

INDRUMAR DE CONSILIERE pentru unitatile de cazare turistica

Biroul de presa
04.09.2019