Comunicat de presa

06-12-2019
In conformitate cu Legea nr 62/2011 a dialogului social, ieri, 05.12.2019, ora 14:00, a avut loc o intalnire intre reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului si reprezentanti ai Sindicatului National „Forta Legii” pentru discutarea si analizarea adreselor inaintate de catre sindicat conducerii institutiei.

Ca urmare a acestei sedinte, au fost clarificate mai multe aspecte legate de modul de lucru al colegilor din cadrul comisariatelor regionale, cat si cautarea de solutii pentru rezolvarea cu celeritate a aspectelor invocate de catre reprezentantii sindicatului, astfel incat activitatea institutiei sa se desfasoare in conditii optime , de echilibru concentrandu-ne pe indeplinirea cu responsabilitate a activitatii in folosul consumatorilor.

Pe aceasta cale dorim sa reiteram deschiderea noastra catre consolidarea unui dialog constructiv in vederea crearii unui mediu de lucru pozitiv si eficient pentru intreg colectivul, mai ales in aceasta perioada a anului cand activitatea de supraveghere a pietei bunurilor si serviciilor, precum si de consiliere a operatorilor economici este la intensitate maxima pentru a oferi consumatorilor un sfarsit de an si sarbatori linistite.

Mihaela Irina Ionescu
Președinte Interimar ANPC