Tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului

Conferință despre insolvența persoanelor fizice, la Palatul Parlamentului

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) derulează, în această perioadă, prin Direcția Insolvență a Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul: “Insolvența - cu un pas mai aproape de consumatori”.

În cadrul acestui program, se va desfășura, în municipiul Bucuresti, conferința care are ca scop informarea consumatorilor interesați de a afla detalii referitoare la această procedură.

Evenimentul este dedicat persoanelor care se află în incapacitate de plată a datoriilor și nu mai fac față traiului zilnic, acestea fiind așteptate să participe la întâlnirea organizată, în cadrul proiectului, unde vor afla tipurile de proceduri de insolvență și vor primi sfaturi și îndrumări de la profesioniștii din domeniul insolvenței persoanelor fizice - angajați ai instituțiilor publice, notari, executori judecătorești, avocați, practicieni în insolvență.

Conferinta se va desfășura la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, pe data de 14.11.2023, cu începere de la ora 11:00.

La întâlnire vor participa directorul Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice, consilieri din cadrul acestei direcții, reprezentanti ai altor institutii publice, executori judecătorești si practicieni în insolvență care vor prezenta cele trei tipuri de proceduri privind insolvența persoanelor fizice și vor oferi consiliere celor prezenți în materie de supraîndatorare.

Pentru mai multe detalii, persoanele care doresc să se înscrie la eveniment se pot adresa Directiei de Insolventă a Persoanelor Fizice, prin e-mail la adresa: insolventa@anpc.ro, până la data de 09.11.2023.

Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, București

Program: Luni – Joi: 08:00 – 16:30 | Vineri: 08:00 – 14:00


Copyright © 2023 | Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Sari la conținut